Meditacija z Boginjo Isis

10. marec 2018

RAZPRODANO!

Sama naravnost obožujem odpiranje dušne pogodbe in raziskovanje zapisov v njej. Redno se odpravim v globoko meditacijo, da pogledam v svojo dušno pogodbo, kaj mi sporoča in kam me usmerja. Vsakič me v njej čaka kakšno novo sporočilo in uvid, ki mi v življenju pride zelo prav. Uvidi, ki jih prejmem, mi pomagajo, da hodim po poti, ki je zame najboljša in se ne trudim na silo nekje, kjer ni možnosti za uspeh.

 • Bolje razumem svoje odnose.
 • Sem bolj pomirjena glede moje dušne poti, ker vidim, kakšen namen je v situacijah, ki so mi največji učitelj.
 • Postanem mehka in sproščena, vsa napetost in nesigurnost v življenju se sprostita.

Ker si želim, da bi tudi ti svoje življenje živel v pretoku, ne na silo, te želim popeljati v stik s tvojo dušno pogodbo in ti ponuditi priložnost, da začneš raziskovati, kakšni uvidi tebe čakajo v njej.

Do danes sem v to izkušnjo transa popeljala že več kot sto ljudi in vsakdo je bil po tem doživetju globoko ganjen. Nekateri so opisovali, kako so v teh meditacijah prvič začutili svojo dušo in so zajokali od ganjenosti. Drugi so povedali, da zdaj prvič razumejo, zakaj se nek odnos ni izpeljal tako, kot so pričakovali. Tretji so z nasmehom na obrazu opisovali občutke, slike in misli, ki so jih obiskale med meditacijo. Vsak je doživel svoje dušno doživetje, ki jih v lepem spominu spremlja še danes.

Vsem tem osebam je bilo skupno to, da so ob začetku delavnice imeli dvom. Dvom, ali je to zanje sploh mogoče? Ali lahko dobijo uvid za svoje življenje? Mar ni to rezervirano samo za tiste najbolj poduhovljenje in mojstre meditacije? Kaj pa če bom jaz edini, ki nič ne bom videl?

Spoznala sem, da je edina rešitev, da ta dvom pozdravimo ta, da jim ponudim izkušnjo. Ko so prvič doživeli izkušnjo dušnega potovanja, so skrbi izginile, saj so doživeli nekaj, kar je lastno vsakemu izmed nas – doživeli so svojo dušno moč. In tvoja dušna moč je, da lahko dostopaš do svoje dušne pogodbe in prebiraš njene zapise.

Meditacija z Boginjo Isis

10. marec 2018

Ker si želim, da tudi ti sprostiš svoje skrbi in se z odprtim srcem podaš v raziskovanje svoje dušne pogodbe v tem letu, sem zate ustvarila to meditacijo. To je tvoja priložnost, da začutiš svojo dušno moč in odkriješ, da je vpogled v dušno pogodbo zate mogoč.

To meditacijo ti podarjam zato, da začutiš, kako lepo je, ko se dotakneš svoje dušne esence in se s pomočjo močne duhovne vodnice Boginje Isis odpreš za uvide.

 

Meditacija je uvod v nadaljnje delavnice Odpiranje dušne pogodbe in je namenjena vsem, ki komaj čakate, da se podate v raziskovanje dušne pogodbe na delavnici in si želite čim prej doživeti prvo izkušnjo.

Prav tako pa je meditacija namenjena vsem, ki se sprašujete, če je delavnica primerna za vas in si želite najprej doživeti izkušnjo. Tukaj je tvoja priložnost, da doživiš meditacijo z mojim vodstvom in začutiš energijo Boginje Isis, ki bo v tem potovanju tvoja duhovna vodnica.

Na tem dogodku bom zate kanalizirala duhovno vodnico Boginjo Isis, ki te bo popeljala v prvi stik s tvojo dušno pogodbo.

Kaj lahko od te meditacije pričakuješ?

 • Globoko izkušnjo sprostitve.
 • Dotaknil se boš svoje duše in začutil, kako čudovita duša se skriva v tebi.
 • Spomnil se boš svojega dušnega doma in začutil, kaj je v tvojem življenju resnično pomembno.
 • Začutil boš energijo Boginje Isis in spoznal, kako lahko sodeluješ z njo v življenju.
 • Popeljala te bom do tvoje dušne pogodbe, da prejmeš en uvid za svoje življenje.

Ta meditacija je zgolj začetek. Je lepa priložnost, da začutiš, kako ta dušna potovanja izgledajo. Poglobljeno raziskovanje dušne pogodbe naju čaka v delavnici Odpiranje dušne pogodbe, ki bo na sporedu to leto.

Če pričakuješ, da boš na tej meditaciji prejel vse odgovore na svoja vprašanja, potem te moram postaviti na realna tla in ti povedati, da to ni mogoče. Tvoja dušna pogodba je dolg zapis in z eno samo meditacijo ne moreš prebrati vsega, kar piše v njej. Lahko pa doživiš svoje prvo srečanje z njo in se odpreš za sporočilo, ki ti mora biti predano prvo.

Vabim te, da prideš na meditacijo z odprtim srcem in z iskreno namero, da se tvoje potovanje v dušno pogodbo začne.

Priporočam, da se meditacije udeležiš, če želiš obiskati katero od naslednjih delavnic. Saj te bo lepo pripravila na naslednja dušna potovanja.

Udeležba ni obvezna, je pa priporočena.

 

Meditacija je odprte narave in se nanjo lahko prijavi, kdor želi.


Informacije za meditacijo

 • Termin:

Meditacija bo potekala v soboto, 10. marca 2018, med 18. in 20. uro.

 • Vodenje:

Dogodek vodi in kanalizira Tjaša Dorelay, medij in šepetalka Angelov. Na tej meditaciji bo zate kanalizirala duhovno vodnico Boginjo Isis.

 

 • Zvočna kopel:

Meditacijo bo spremljala zvočna kopel zvončkov, tibetanskih posod, gongov in drugih magičnih glasbil, ki ti bodo pomagali, da doživiš čim bolj bogate uvide.

Zvočno kopel bo izvajala Tjaša Cepuš (www.zvocni-spa.si).

 

 • Lokacija:

Ljubljana

(Natančno lokacijo izveš ob prijavi.)

 • Prijava in plačilo:

Na meditacijo se prijaviš s klikom na spodnji gumb ali da nam pišeš na prijava@angelski-dotik.si. Prijave so mogoče do ponedeljka 5. marca.

Ko se prijaviš, ti za 3 dni rezerviramo mesto na meditaciji. V tem času poravnaš svoje plačilo za meditacijo in si s tem 100% zagotoviš mesto na meditaciji.

Povabimo te, da plačilo izvedeš v predlaganem roku, saj ti samo na tak način lahko zagotovimo mesto na dogodku. Meditacija bo zagotovo razprodana, zato si čim prej rezerviraj svoje mesto.

 • Priprava na meditacijo:

7 dni pred meditacijo je pomembno, da iz svojega življenja umakneš:  kavo, meso, sladkarije, cigarete, alkohol in drogo.

Zgornja živila omejujejo tvojo zmožnost prejemanja uvidov, saj zapirajo tvoje kanale jasnega prejemanja sporočil.

Vstopnica

Pridi na meditacijo in odkrij, kaj je prvo sporočilo, ki ga boš prebral v svoji dušni pogodbi. Rezerviraj svojo vstopnico za dogodek danes!

S klikom na spodnji gum se prijaviš na kanalizirano meditacijo z Boginjo Isis.

 • Cena vstopnice: 35€

(Cena vsebuje 22% DDV.)

Razprodano

Ne zamudi tudi delavnice Odpiranje dušne pogodbe 1 - DUŠNI ODNOSI. Rezerviraj si svoje mesto že danes!

Povej mi več o delavnici >>