Odpiranje dušne pogodbe 1

Dušni odnosi

24. in 25. marec 2018

V tvoji dušni pogodbi se nahaja dolg zapis, ki je namenjen tvojim odnosom. V njem so v podrobnosti zapisani vsi tvoji pomembni dušni odnosi:

 • odnos s starši,
 • odnos z otroci,
 • odnos s partnerjem,
 • odnos s prijatelji in drugimi pomembnimi osebami v tvojem življenju.

Zapisano je, s kakšnim namenom je posamezna oseba kot duša vstopila v tvoje življenje. Česa te je prišla učiti in kaj ti je prišla podariti, ter kakšna oblika odnosa je za vaju najboljša.

V tvoji dušni pogodbi je zapisan namen vsakega odnosa in tudi navodila, ki, ko jih izveš, tebi pomagajo, posamezni odnos oblikovati v lepega in ljubečega.

Tvoja dušna pogodba ti pomaga bolje razumeti tvoje odnose in izzive, ki se prebujajo v njih. Prejmeš odgovore na vprašanja, ki si jih v odnosu ves čas postavljaš.

Česa te uči tvoja družina?

Ko se poglobiš v svojo dušno pogodbo z namenom raziskovanja odnosov, lahko podrobno raziščeš, zakaj si se kot duša utelesil v svojo primarno družino.

Kaj prinašaš svojim staršem? Česa se učiš od njih? Zakaj je odnos s tvojimi starši včasih izziv in kaj storiti, da bo odnos boljši in bo v njem več sprejemanja in razumevanja?

In kakšen namen imajo tvoji bratje in sestre, ter druge tebi najbolj pomembne osebe iz tvoje družine. Kako lahko z njimi uspešno sodeluješ?

S kakšnim namenom so v tvojem življenju tvoji prijatelji?

Ko raziskuješ naprej, ugotoviš, zakaj si v tem življenju ob sebi zbral prav te prijatelje, ki so tebi najbolj dragoceni, in s kakšnim namenom so ti podarjene druge pomembne osebe, ki te spremljajo na tvoji poti (tvoji vzorniki, morda tvoj šef ali tvoja simpatija).

Prepoznaš, zakaj so se določene vezi ohladile in zakaj je prišlo do zamer, ki so se morda zgodile. In kaj storiti, da se odnos razreši.

Prejmeš jasnost, kako lahko svoje odnose z najbližjimi osebami neguješ, da od vsake osebe sprejmeš to, kar ti je prišla podariti.

Kdo je ljubezen tvojega življenja?

Ko se poglobiš v svojo dušno pogodbo in odpreš zapis o ljubezenskih odnosih, ti je dano razumeti, s kakšnim namenom je bil v tvojem življenju prisoten vsak moški/ženska, ki se te je v tem življenju globoko dotaknil/a.

Zakaj si bil v določenem odnosu zavrnjen? Zakaj si bil v drugem odnosu izbran in oboževan? S kakšnim razlogom si se tolikokrat zaljubil oziroma zakaj se sploh še nisi zaljubil? Kdo je pravi partner zate?

 

So ti namenjeni otroci in koliko le-teh?

Izveš tudi to, česa te tvoj odnos z otroci uči in kako jih vzgajati v ljubeče in uspešne osebe.

 

Dano ti je razumeti pretekle izkušnje tvojih odnosov, ki te še danes ne pustijo mirno spati. Dano ti je prejeti konkretne usmeritve za odnose, ki jih zdaj ustvarjaš in prejeti razumevanje, kako delovati, da bo odnos ljubeč. In dano ti je videti tudi v prihodnost tvojih odnosov in odkriti, kaj naj bo tvoj korak, da najdeš srečo, ki jo iščeš.

Morda dobiš navodilo, kam zavij, da srečaš ljubezen svojega življenja. Ali pa ti uvid razkrije, da je ljubezen tvojega življenja že blizu. Vedno prejmeš uvid, ki ga prav zdaj najbolj potrebuješ vedeti.

Zakaj je vredno pogledati v dušno pogodbo?

Vpogled v dušno pogodbo nam resnično razkrije veliko in vabim te, da si nameniš to potovanje. Ko se vrneš iz tega potovanja, postaneš drugačen.

Z večjo hvaležnostjo zaživiš svoje odnose. V večji jasnosti vodiš svoje odnose v smer, ki je najbolj prava za posamezni odnos. Z večjim zaupanjem živiš svojo pot naprej in si odprt za vse odnose, ki še pridejo v tvoje življenje.

Postaneš pomirjen za izkušnje, ki so se v tvojih odnosih že zgodile in z odprtim srcem vstopaš v svoje nove odnose.

Podari si to doživetje in razišči svoje dušne odnose na tej delavnici!

Tjaša Dorelay

Odpiranje dušne pogodbe 1

Dušni odnosi

24. in 25. marec 2018

V tej delavnici te bom popeljala v kar 4 globoke kanalizirane meditacije, v katerih boš voden, da pogledaš v svojo dušno pogodbo in prejmeš uvide za svoje življenje.

 • Meditacija 1 – Vpogled v dušno pogodbo za razumevanje odnosa s starši in primarno družino
 • Meditacija 2 – Vpogled v dušno pogodbo za razumevanje prijateljskih vezi in odnosa z osebami, ki so pomembno zaznamovale tvoje življenje
 • Meditacija 3 – Vpogled v dušno pogodbo za razumevanje ljubezenskih odnosov (simpatije, partnerstvo, ljubezen)
 • Meditacija 4 – Vpogled v dušno pogodbo za razumevanje odnosa z otroci (sekundarna družina)

Doživel boš vpogled v tvoj odnos s starši in s tvojo primarno družino. Pogledali bomo zapise tvojega ljubezenskega življenja in odkril boš, kaj tam piše zate. Ena meditacija bo namenjena tudi tvojemu prijateljstvu. Druga pa tvoji sekundarni družini in tvojim otrokom. V vseh štirih meditacijah boš voden, da pogledaš v svojo dušno pogodbo in prejmeš razumevanje za odnose, ki so tebi najbolj pomembni.

Poleg meditacij, ti bom razkrila tudi veliko modrosti o tem, kako lahko svoje uvide bolje razumeš in kako ustvarjati ljubeče odnose z vsemi osebami, ki so del tvojega življenja. Delavnica bo obogatena s predavanji, ki ti bodo odgovorila na vprašanja, ki se ti bodo porodila. Prejmeš jasnost, kako ustvarjati ljubeče dušne odnose in živeti izpolnjeno življenje.

Prav tako bo na delavnici prostor, da podeliš svoje uvide s skupino in izveš, kakšne uvide so prejeli tudi drugi udeleženci. Pogosto nam ravno to odpre še več zavedanja o tem, kakšne uvide smo prejeli sami.

In da ne bomo od toliko meditiranja, čisto neprizemljeni, bom poskrbela, da bomo na delavnici tudi plesali in telovadili, da bomo po globokih meditacijah svoje energije prizemljili nazaj v telo.

Čaka te bogat vikend, polno spoznanj in čudovite energije. In veselim se, da ga doživiva skupaj!

Tjaša Dorelay


Informacije za delavnico

 • Termin:

Delavnica bo potekala cel vikend, 25. in 26. marca 2018 od 10h do 18h, z vmesnim 1,5h odmorom za kosilo v lastni režiji.

 • Vodenje:

Delavnico vodi in kanalizira Tjaša Dorelay, medij in šepetalka Angelov. Na tej delavnici bo zate kanalizirala duhovno vodnico Boginjo Isis.

 

 • Zvočna kopel:

Meditacijo bo spremljala zvočna kopel zvončkov, tibetanskih posod, gongov in drugih magičnih glasbil, ki ti bodo pomagali, da doživiš čim bolj bogate uvide.

Zvočno kopel bo izvajala Tjaša Cepuš (www.zvocni-spa.si).

 

 • Lokacija:

Ljubljana

(Natančno lokacijo izveš ob prijavi.)

 • Prijava in plačilo:

Na delavnico se prijaviš s klikom na spodnji gumb ali da nam pišeš na prijava@angelski-dotik.si. Prijave so mogoče do petka 16. marca.

Ko se prijaviš, ti za 3 dni rezerviramo mesto na delavnici. V tem času poravnaš svoje plačilo za delavnico in si s tem 100% zagotoviš mesto na delavnici.

Povabimo te, da plačilo izvedeš v predlaganem roku, saj ti samo na tak način lahko zagotovimo mesto na dogodku. Delavnica bo zagotovo razprodana, zato si čim prej rezerviraj svoje mesto.

 • Darilo:

Ko prejmemo tvoje plačilo, ti pošljemo darilo (dostop do posnetka kanalizirane meditacije AKTIVACIJA UVIDOV  in e-priročnik NAVODILA ZA VEČ UVIDOV z navodili za prehrano in življenjske navade), da se lahko na delavnico uspešno pripraviš.

Vstopnica

Doživi to delavnico in poglej, kaj piše v tvoji dušni pogodbi za tvoje odnose. Rezerviraj svojo vstopnico za dogodek danes!

S klikom na spodnji gum se prijaviš na delavnico Odpiranje dušne pogodbe 1 - Dušni odnosi.

 • Cena vstopnice: 300€

(Cena vsebuje 22% DDV.)

VIP vstopnica

Z VIP vstopnico poleg udeležbe na delavnici Odpiranje dušne pogodbe 1 prejmeš še osebno kanalizirano sporočilo Boginje Isis.

V tednu po dogodku bo Tjaša Dorelay zate posnela kanalizirano sporočilo Boginje Isis z jasnostjo za en tvoj izbran odnos. Posnetek sporočila prejmeš na svojo e-pošto.

Dolžina posnetka: cca. 10min

Število VIP vstopnic: 20

 • Cena VIP vstopnice: 385€

(Cena vsebuje 22% DDV.)

100% Zasedenost mest

Delavnica je že za nami.


Si želiš biti obveščen o novih terminih delavnice?

Obvesti me >>

Želiš biti obveščen, ko se odprejo vrata za nov dogodek?

Izpolni spodnjo prijavnico in med prvimi izveš, ko objavimo podrobnejše informacije za novo delavnico in se vrata za prijavo odprejo.

S prijavo na dogodek se strinjam z Etiko sodelovanja.