Si se kdaj vprašal, s kakšnim namenom so v tvojem življenju osebe, ki so ti najbolj pomembne?

Česa te uči odnos s tvojimi starši? In s kakšnim namenom so v tvojem življenju tvoji otroci?

S kakšnim razlogom te je nek odnos tako globoko ranil? Zakaj ti je tako težko oprostiti določeni osebi?

Kje te čaka ljubezen tvojega življenja? Je tvoj sedanji partner tebi namenjen za celo življenje? Zakaj ne moreš pozabiti bivše/ga?

Vabim te, da odpreš svojo dušno pogodbo in pogledaš, kaj je v njej zapisano glede vseh tvojih odnosov.

Odkriješ s kakšnim namenom so v tvojem življenju osebe, ki so te najbolj zaznamovale, in kako lahko deluješ, da ustvariš ljubeče odnose, ki te izpolnjujejo in osrečujejo.

Odpiranje dušne pogodbe 1

Dušni odnosi

11. in 12. avgust 2018

(ZADNJIČ V TEM LETU!)

V tvoji dušni pogodbi se nahaja dolg zapis, ki je namenjen tvojim odnosom. V njem so v podrobnosti zapisani vsi tvoji pomembni dušni odnosi:

 • odnos s starši,
 • odnos z otroci,
 • odnos s partnerjem,
 • odnos s prijatelji in drugimi pomembnimi osebami v tvojem življenju.

Zapisano je, s kakšnim namenom je posamezna oseba kot duša vstopila v tvoje življenje. Česa te je prišla učiti in kaj ti je prišla podariti, ter kakšna oblika odnosa je za vaju najboljša.

V tvoji dušni pogodbi je zapisan namen vsakega odnosa in tudi navodila, ki, ko jih izveš, tebi pomagajo, posamezni odnos oblikovati v lepega in ljubečega.

Tvoja dušna pogodba ti pomaga bolje razumeti tvoje odnose in izzive, ki se prebujajo v njih. Prejmeš odgovore na vprašanja, ki si jih v odnosu ves čas postavljaš.

Česa te uči tvoja družina?

Ko se poglobiš v svojo dušno pogodbo z namenom raziskovanja odnosov, lahko podrobno raziščeš, zakaj si se kot duša utelesil v svojo primarno družino.

Kaj prinašaš svojim staršem? Česa se učiš od njih? Zakaj je odnos s tvojimi starši včasih izziv in kaj storiti, da bo odnos boljši in bo v njem več sprejemanja in razumevanja?

In kakšen namen imajo tvoji bratje in sestre, ter druge tebi najbolj pomembne osebe iz tvoje družine. Kako lahko z njimi uspešno sodeluješ?

S kakšnim namenom so v tvojem življenju tvoji prijatelji?

Ko raziskuješ naprej, ugotoviš, zakaj si v tem življenju ob sebi zbral prav te prijatelje, ki so tebi najbolj dragoceni, in s kakšnim namenom so ti podarjene druge pomembne osebe, ki te spremljajo na tvoji poti (tvoji vzorniki, morda tvoj šef ali tvoja simpatija).

Prepoznaš, zakaj so se določene vezi ohladile in zakaj je prišlo do zamer, ki so se morda zgodile. In kaj storiti, da se odnos razreši.

Prejmeš jasnost, kako lahko svoje odnose z najbližjimi osebami neguješ, da od vsake osebe sprejmeš to, kar ti je prišla podariti.

Kdo je ljubezen tvojega življenja?

Ko se poglobiš v svojo dušno pogodbo in odpreš zapis o ljubezenskih odnosih, ti je dano razumeti, s kakšnim namenom je bil v tvojem življenju prisoten vsak moški/ženska, ki se te je v tem življenju globoko dotaknil/a.

Zakaj si bil v določenem odnosu zavrnjen? Zakaj si bil v drugem odnosu izbran in oboževan? S kakšnim razlogom si se tolikokrat zaljubil oziroma zakaj se sploh še nisi zaljubil? Kdo je pravi partner zate?

 

So ti namenjeni otroci in koliko le-teh?

Izveš tudi to, česa te tvoj odnos z otroci uči in kako jih vzgajati v ljubeče in uspešne osebe.

 

Dano ti je razumeti pretekle izkušnje tvojih odnosov, ki te še danes ne pustijo mirno spati. Dano ti je prejeti konkretne usmeritve za odnose, ki jih zdaj ustvarjaš in prejeti razumevanje, kako delovati, da bo odnos ljubeč. In dano ti je videti tudi v prihodnost tvojih odnosov in odkriti, kaj naj bo tvoj korak, da najdeš srečo, ki jo iščeš.

Morda dobiš navodilo, kam zavij, da srečaš ljubezen svojega življenja. Ali pa ti uvid razkrije, da je ljubezen tvojega življenja že blizu. Vedno prejmeš uvid, ki ga prav zdaj najbolj potrebuješ vedeti.

Zakaj je vredno pogledati v dušno pogodbo?

Vpogled v dušno pogodbo nam resnično razkrije veliko in vabim te, da si nameniš to potovanje. Ko se vrneš iz tega potovanja, postaneš drugačen.

Z večjo hvaležnostjo zaživiš svoje odnose. V večji jasnosti vodiš svoje odnose v smer, ki je najbolj prava za posamezni odnos. Z večjim zaupanjem živiš svojo pot naprej in si odprt za vse odnose, ki še pridejo v tvoje življenje.

Postaneš pomirjen za izkušnje, ki so se v tvojih odnosih že zgodile in z odprtim srcem vstopaš v svoje nove odnose.

Podari si to doživetje in razišči svoje dušne odnose na tej delavnici!

Tjaša Dorelay

"Delavnica Odpiranje dušne pogodbe – odnosi je bila čudovita. Prav vsakdo bi jo moral doživeti. Koliko informacij si nam predala. Zlatih informacij. Vse ki ste sodelovale pri izvedbi ste bile kot eno srce.
Moje življenje se je začelo spreminjati, ko sem začela prebirati tvojo spletno stran, še bolj, ko sem te prvič poslušala na tvojem dogodku. Nežno si me popeljala v popolnoma novo razumevanje in sprejemanje življenja. Kako lepo je sedaj, ko ga gledam drugače. Do pred kratkim sem nosila veliko breme, sedaj se samo nasmehnem ker vem, zakaj tako je. Tjaša, hvala."
- Darja
"Delavnica odpiranja dušne pogodbe mi je bila všeč. Zanimivo mi je bilo, da sem že med predavanji prejela nekaj uvidov v moje življenje in kako se mi nekatere stvari že kažejo, vendar nisem razumela sporočila, ki ga nosijo.
Meditacije na delavnici so bile zelo močne in preko njih sem prejela veliko uvidov. Zavedala sem se, da je veliko stvari že prisotnih v mojem življenju in da le ko jih osvetlim z drugo lučjo se zavedam njihove pomembnosti. "
- Kaja
"Hvala tebi za čaroben vikend! ❤ Tekom delavnice sem imela priložnost doživeti nepopisno srečo, smeh, nemoč, žalost, jok, vendar pa me nikoli ni bilo strah in sem se počutila izjemno varno in ljubljeno. "
- Tamara
"Zelo sem hvaležna, da mi je bila dana tako čudovita, dragocena izkušnja ta vikend. Druženje z vami je res nekaj posebnega, prav čarobno. Obe z Anjo sta tako čudoviti! Tudi v skupini sem se počutila prijetno...
Veliko se mi je dogajalo, da komaj dojemam. Na trenutke sem se počutila malce negotovo, a kadar sem dovoljevala sebi iti z božanskim tokom, sem se počutila svobodno, sprejeto, razumljeno, lepo.
Hvaležno sprejemam vsak uvid in jasnost, ki mi je v tem trenutku dana in potrebna.
V meni se je začela prebujati moč ljubečega sprejemanja sebe, drugih in novih korakov- izzivov za učenje, za rast. Lažje se soočam z situacijami, ki so mi prej predstavljale kar veliko breme. Dobila sem tudi potrditev, da so določeni darovi, ki jih čutim in nosim v sebi, dragoceni, pravi, čeprav so drugačni od ljudi v moji okolici.
Hvala Tjaša, hvala Anja, hvala BOŽANSKI ENERGIJI! Naj vaju ANGELI in nebo čuva!"
- Monika 

Odpiranje dušne pogodbe 1

Dušni odnosi

11. in 12. avgust 2018

(ZADNJIČ V TEM LETU!)

V tej delavnici te bom popeljala v kar 4 globoke kanalizirane meditacije, v katerih boš voden, da pogledaš v svojo dušno pogodbo in prejmeš uvide za svoje življenje.

 • Meditacija 1 – Vpogled v dušno pogodbo za razumevanje odnosa s starši in primarno družino
 • Meditacija 2 – Vpogled v dušno pogodbo za razumevanje prijateljskih vezi in odnosa z osebami, ki so pomembno zaznamovale tvoje življenje
 • Meditacija 3 – Vpogled v dušno pogodbo za razumevanje ljubezenskih odnosov (simpatije, partnerstvo, ljubezen)
 • Meditacija 4 – Vpogled v dušno pogodbo za razumevanje odnosa z otroci (sekundarna družina)

V prvi meditaciji boš končno razumel, zakaj imaš takšne starše in česa te odnos z njimi uči. Kako delovati, da boš imel bolj ljubeč odnos z njimi in jih boš lažje sprejel. Je kakšna oseba v družini, ki te je posebej zaznamovala? Spoznaj, s kakšnim namenom je ta oseba v tvojem življenju.

V drugi meditaciji boš odkril, s kakšnim namenom so bili na tvojo pot poslani tvoji prijatelji in zakaj so ti v življenju prekrižali pot ljudje, ki so te posebej močno zaznamovali. Imaš v življenju osebo, za katero ti ni jasno, kakšen odnos naj ustvariš z njo? Čutiš pa, da je pomembna oseba v tvojem življenju. Zdaj odkriješ, kakšen je najboljši odnos za vaju.

V tretji meditaciji se ti bo razkrilo, zakaj je v tvojem življenju tvoj sedanji partner in kako z njim ustvariti ljubeč odnos, v katerem si izpolnjen, cenjen in spoštovan. Je ta oseba prava zate za partnerski odnos? Zakaj tvoje pretekle ljubezni niso uspele? In če si samski, kdo je oseba, ki čaka nate? 🙂 Sočna sporočila za področje življenja, ki te zagotovo najbolj zanima.

V četrti meditaciji boš prejel jasnost za svoje odnose z otroci, v kolikor jih že imaš. Kako jih vzgajati in kakšen odnos z njimi ustvariti, da bodo oni svobodni in ti pomirjen. V kolikor še nimaš otrok, odkriješ kaj ti prinaša prihodnost. Brez skrbi, vedno izveš le toliko, kot je zate prav, da veš 🙂


Izvedel boš, da obstaja 5 OBLIK DUŠNIH ODNOSOV.

To je 5 kategorij odnosov, v katere lahko razvrstiš vse svoje odnose.

Izveš, s katero osebo se poznaš že iz preteklosti in imata v tem življenju karmični dolg, ki se mora izmenjati.

Postane ti jasno, katera oseba, je prišla v tvoje življenje kot tvoje ogledalo, zato da spoznaš, kdo ti si.

Koga si izbral iz svoje svobodne izbire tvojega ega in končno ti postane jasno, zakaj ta odnos ne funkcionira.

Kdo je tukaj zato, ker imata odnos skupne rasti in vama je namenjen odnos življenjske povezanosti.

Katera duša pa je prišla v  tvoje življenje samo za določen čas, kot dušni dogovor.

Ko spoznaš teh 5 OBLIK ODNOSOV, boš za vedno znal svoje odnose z vsemi ljudmi v tvojem svetu dešifrirati in razumeti. Vedel boš, kako delovati, da so tvoji odnosi ljubeči in si v njih izpolnjen.

Poleg tega bom tam zate, da odgovorim na vsa tvoja vprašanja, ki se bodo porodila.

Čaka te bogat vikend, polno spoznanj in čudovite energije. In veselim se, da ga doživiva skupaj!

Tjaša Dorelay


Informacije za delavnico

 • Termin:

To je zadnji termin te delavnice v tem letu.

Delavnica bo potekala cel vikend, 11. in 12. avgusta 2018 od 10h do 18h, z vmesnim 1,5h odmorom za kosilo v lastni režiji.

 • Vodenje:

Delavnico vodi in kanalizira Tjaša Dorelay, medij in šepetalka Angelov. Na tej delavnici bo zate kanalizirala duhovno vodnico Boginjo Isis.

 

 • Zvočna kopel:

Meditacijo bo spremljala zvočna kopel zvončkov, tibetanskih posod, gongov in drugih magičnih glasbil, ki ti bodo pomagali, da doživiš čim bolj bogate uvide.

Zvočno kopel bo izvajala Tjaša Cepuš (www.zvocni-spa.si).

 

 • Lokacija:

Kristalna palača, Ameriška ulica 8, Ljubljana

 • Prijava in plačilo:

Na delavnico se prijaviš s klikom na spodnji gumb ali da nam pišeš na prijava@angelski-dotik.si. Prijave so mogoče do petka 3. avgusta.

Poravnaj svoje plačilo plačilo za delavnico čim prej, da si 100% zagotoviš mesto na delavnici. (Pretekle delavnice so bile razprodane.)

Zadnji datum za plačilo delavnice je petek 3. avgust.

 • Želiš ponovno doživeti delavnico?

Si že obiskal to delavnico, pa jo želiš doživeti še enkrat? Čudovito!

Tokrat bodo tvoji uvidi še bolj jasni in boš lahko prejel še močnejši vpogled v svoje odnose. Vabljen, da se delavnice ponovno udeležiš. Cena za ponovno udeležbo je 200€. Ob prijavi nam sporoči, da delavnico ponavljaš.

 

 • Darilo:

Ko prejmemo tvoje plačilo, ti pošljemo darilo (dostop do posnetka kanalizirane meditacije AKTIVACIJA UVIDOV  in e-priročnik NAVODILA ZA VEČ UVIDOV z navodili za prehrano in življenjske navade), da se lahko na delavnico uspešno pripraviš.

 

 • Informacija:

Udeležba na tej delavnici je pogoj, če se želiš v tem letu udeležiti katere izmed spodaj naštetih delavnic:

 • Odpiranje dušne pogodbe - Pretekla življenja (september 2018)
 • Odpiranje dušne pogodbe - Prihodnost (december)

Vstopnica

Doživi to delavnico in poglej, kaj piše v tvoji dušni pogodbi za tvoje odnose. Rezerviraj svojo vstopnico za dogodek danes!

S klikom na spodnji gum se prijaviš na delavnico Odpiranje dušne pogodbe 1 - Dušni odnosi.

 • Cena vstopnice: €

(Cena vsebuje 22% DDV.)

VIP vstopnica

Z VIP vstopnico poleg udeležbe na delavnici Odpiranje dušne pogodbe 1 prejmeš še osebno kanalizirano sporočilo Boginje Isis.

V tednu po dogodku bo Tjaša Dorelay zate posnela kanalizirano sporočilo Boginje Isis z jasnostjo za en tvoj izbran odnos. Posnetek sporočila prejmeš na svojo e-pošto.

Dolžina posnetka: cca. 10min

Število VIP vstopnic: 20

 • Cena VIP vstopnice: €

(Cena vsebuje 22% DDV.)