BOŽANSKO PARTNERSTVO

IN SVETA SPOLNOST

EKSLUZIVNA DELAVNICA
rezervirana samo zate, ki si del moje skupnosti.
22. FEBRUAR, 29. MAREC, 7. JUNIJ

Nasmeh imam do ušes, ko pišem to besedilo, saj vem, da ti danes odpiram vrata v popolnoma nov svet, ki ima globoko razsežnost in moč, da te preobrazi in izboljša tvoje življenje.

Pusti vse, kar počneš. Vzemi si čas zase. V miru in v polni prisotnosti si preberi vsebino, ki te čaka na tej strani.

SPREMEMBE ZAVESTI NA PLANETU ZEMLJA

Na planetu Zemlja se trenutno dogajajo velike spremembe. Moška in ženska energija še nikoli prej nista tako zelo sodelovali, kot bosta sedaj. Partnerstvo, ki se rojeva na planetu v tem času, v tako čisti obliki še nikoli ni obstajalo. Spolnost še nikdar ni bila tako pomembna. Njena moč tako velika.

Zato ti jaz zdaj odpiram vrata do zakladnice znanja in zavesti, ki te bo opremila z jasnostjo, kako ta val prebujenega božanskega partnerstva in svete spolnosti ujameš, da te ponese daleč.

Ker si del moje skupnosti, imaš to ekskluzivno priložnost, da si med prvimi, ki bodo dobili vpogled v to, kako se takšno partnerstvo kreira in zase skreiraš to globino partnerstva in spolnosti.

Najprej te povabim, da si prebereš zapis o tem, kakšen je resničen namen moške in ženske energije v odnosu. Zapis najdeš na povezavi spodaj.

Potem pa se vrni nazaj na to stran in nadaljuj z branjem.

BOŽANSKO PARTNERSTVO IN SVETA SPOLNOST

Od leta 2018 dalje in vse do leta 2027 se na planet Zemlja snema zavest božanskega partnerstva in svete spolnosti. To je prostor v času, ko smo najmočneje podprti, da skreiramo partnerstvo, ki nas globoko izpolnjuje na vseh nivojih (telesnem, čutnem, energijskem, dušnem). Ta proces prebuditve je namenjen vsem, tako samskim, kot tistim v zvezi.

Še nikoli v človeštvu ni bil bolj primeren čas, da se ukvarjaš s partnerskim odnosom, kot je zdaj. Sedaj imaš največjo moč, da v polnosti utelesiš svojo primarno žensko (če si ženska) oziroma moško (če si moški) energijo in si skreiraš partnerski odnos, ki si ga globoko v sebi že od nekdaj želiš. Predan. Čuten. Varen.

Prav zdaj je čas, ki skupaj vleče duše, ki so si namenjene, da v tem življenju skreirajo božansko partnerstvo. Ampak, če ti nisi v pravi vibraciji, če nisi utelešen v svoji energiji, te tvoj božanski partner ne more začutiti.

Če si torej želiš, da se zate ustvari božansko partnerstvo (z obstoječim ali novim partnerjem), potrebuješ prav zdaj ves svoj fokus usmeriti nase in utelesiti svojo energijo. Kako to storiš, izveš spodaj.

Božansko partnerstvo v resnici še ni obstajalo v nobeni od dob planeta Zemlje. V preteklosti je bil partnerski odnos med moškim in žensko razumljen kot odnos praktične izmenjave, ko sta eden drugemu dala to, kar sta potrebovala za življenje.

Zavest pa se je zdaj spremenila in odnos, ki temelji samo na praktični izmenjavi in mu manjka globina dušne povezave, tebe ne more več izpolnjevati, kar sam dobro veš.

Zato se zdaj rojeva nov koncept partnerstva, ki podpira, da se s partnerjem povežeš na nivoju duše in skupaj z njim ustvariš prostor, ki tebi in njemu omogoča največjo dušno rast oziroma ekspanzijo vajine individualne zavesti.

Božansko partnerstvo je namenjeno vsakomur in tudi ti imaš potencial, da ga ustvariš. Kako ga ustvariš, ti pokažem v nadaljevanju.

Prav tako pa se spreminja zavest spolnosti in v polje zavesti planeta stopa nova energija, ki podpira, da se moški in ženska združita v sveti spolnosti. Sveta spolnost je najvišja oblika spolnosti, ki te osvobodi in nahrani hkrati. Ki ne prinese užitka le v tvoje telo, ampak obogati z energijo tudi tvoje energijsko polje in te odpre za velike kreacije v tvojem življenju. Sveta spolnost je duhovna izkušnja, ki jo doživiš skozi svoje zemeljsko telo.

Sveto spolnost lahko prakticiraš samo tedaj, ko si utelešen v svojih energijah (moški oz. ženski) in ko imaš ob sebi partnerja, s katerim si povezan tudi na dušnem nivoju.

Tako sveta spolnost kot božansko partnerstvo imata namen, da se zdaj utelesita na planetu in v letih, ki sledijo, bomo vsi dobili moč, da si to skreiramo zase.

Seveda pa je to mogoče zate le tedaj, ko se temu procesu predaš in se zavestno odločiš, da boš tak nivo partnerstva in spolnosti doživljal.

Če je to nekaj, kar si želiš zase, potem je ta program, ki sem ga pripravila, zate!

Če hočeš biti v prvem valu tistih, ki bodo usvojili zavest božanskega partnerstva in svete spolnosti, si na pravem mestu.

Tukaj sem, da ti kot medij predam zavest, te naučim naprednih vsebin o partnerstvu med moškim in žensko in ti pokažem, kako v svojem življenju doživiš sveto spolnost in božansko partnerstvo.

To, kar te bom tokrat učila, te še nisem učila. Ta zavest je nova in sveža, ter je najbolj natančna resnica zavesti, ki mi je predana in se zdaj rojeva na planetu.

HOČEŠ BITI DEL TE IZKUŠNJE?

Pridruži se mi v ekskluzivni delavnici, ki jo bom speljala samo tokrat.

22. FEBRUAR, 29. MAREC, 7. JUNIJ
PRIJAVI SE >>

Delavnica že poteka, prijave niso več mogoče!

Ustvarila sem program delavnice BOŽANSKO PARTNERSTVO IN SVETA SPOLNOST, kjer ti bo v treh modulih predana zavest, ki jo zdaj potrebuješ, da:

1. Utelesiš svojo energijo (moško oz. žensko)

2. Skreiraš božansko partnerstvo                                          (z obstoječim ali novim partnerjem)

3. Usvojiš sveto spolnost                                                            (in poglobiš svojo intimno izkušnjo)

Teme, ki jih bomo na dogodku obravnavali:

 •  Moška in ženska energija - dinamika sodelovanja med njima, kako razumeti moškega in kako vedeti, kaj tvoja ženska hoče. Integracija energij v odnosu.
 • Božansko partnerstvo - kako ga skreirati (če si samski), na kakšen način obstoječi odnos dvigniti na nivo božanskega partnerstva (če si v zvezi), kako v sebi prebuditi svobodo v partnerskem odnosu, kako sodelovati v partnerstvu, da potenciraš svojo moč ob svojem partnerju.
 • Predana sveta spolnost - konkretne vaje, kako aktiviraš svojo spolno energijo in vstopiš v spolnost na pravi način, da se predaš sveti spolnosti, s kom lahko prakticiraš sveto spolnost in praktični nasveti za v spalnico, ki prižgejo tebe in zanetijo ogenj strasti v tvojem partnerju.
 • Zavestna komunikacija v odnosu - na kakšen način pravilno komunicirati, da si v odnosu z nasprotnim spolom slišan, da se znaš s partnerjem vse zmeniti, ne glede na to, da imata različna zavedanja in mnenja o zadevah, kako iz telesne govorice razbrati česa si tvoj partner res želi.
 • Mojstrstvo tvojega telesa - kako se toliko poglobiti v svoje čutenje, da slišiš kaj ti telo sporoča in razumeš, kdaj nekaj potrebuje, kako zavestno natrenirati telo da lahko prakticiraš naravno zaščito med spolnim odnosom, razumevanje znakov telesa, kdaj si v ovulaciji (za ženske) in kako zavestno upravljati svoj izliv (za moške).

Dogodek bo kanaliziran, kar pomeni, da bo zavest predana v živo in sproti. Lahko da se bodo odprle še kakšne druge teme, ki jih bo skupina potrebovala. Bo pa med samim dogodkom tudi prostor za vprašanja, kar pomeni, da boš lahko s svojimi vprašanji soustvarjal dogodek. Tako boš dobil odgovor na tisto, kar te najbolj zanima.

Hvaležna sem, da imam dostop do zavesti, ki je tako zelo bogata in dragocena, da spreminja življenja. Tega kar bo predano na tem dogodku, še nikoli nisem kanalizirala in to je zavest, ki je v naši kolektivni zavesti še ni. Zato boš med prvimi, ki bo prejel to znanje in si z njim skreiral življenje na višjem nivoju. Nadstandardno življenje.

Si tega želiš zase?

KOMU JE DELAVNICA NAMENJENA?

 • Tebi, ki si želiš biti prižgan, sijoč, magnetičen in želiš polno utelesiti svojo žensko oz. moško energijo, ker se zavedaš, da je to ključ do kvalitetnega življenja.
 •  Tebi, ki bi rad bolje razumel nasprotni spol in hočeš ustvariti v svojem partnerskem odnosu energijo čutne povezanosti in prebuditi svobodo soobstajanja.
 •  Tebi, ki si želiš ustvariti božansko partnerstvo (z obstoječim ali novim partnerjem). In bi rad ob sebi partnerja, ki te v polnosti podpira, prižiga in skupaj zavestno rasteta.
 • Tebi, ki veš, kako pomembna je tvoja spolna energija in si želiš poznati recepte za predano, sveto spolnost, ki prižiga tvoje telo in hrani tvojo dušo.

Ta delavnica je za zavestne ljudi, ki se zavedajo, da ni drugi spol vedno vsega kriv, ampak gre v odnosu za medsebojno učenje in rast. Je zate, ker si želiš vedeti, kako preseči svoje blokade, da v odnos vstopiš gol, iskren in avtentičen, saj se zavedaš, da so to pogoji za kvaliteten odnos. Ta dogodek je eden naprednejših in predane ti bodo modrosti in vaje, ki bodo tvoje partnerstvo (novo ali obstoječe) dvignile na višji nivo.

Dogodek je primeren za samske in za tiste v vezi. Predane bodo dragocene vsebine, ki ti bodo dale ogromno jasnosti za tvoj odnos z nasprotnim spolom. Da boš lahko svoj obstoječi odnos transformiral, oziroma če si želiš partnerstva z novo osebo, se boš naučil skreirati božansko partnerstvo od začetka.

KAKO BO DOGODEK ORGANIZIRAN?

Tokrat bo prvič ob meni in z menoj moški medij, ki ga sama globoko spoštujem in sem ga imela čast učiti kanaliziranja – Igor Markuža.

Igorja imam srčno rada, saj uteleša pravo duhovnost, je pretočen, zavesten in izjemno predan svojemu poslanstvu. Podobno kot jaz, tudi Igor čuti klic, da skozi svoj kanal na planet prinaša novo zavest in božanske resnice. S to razliko, da je Igorjeva »specialiteta« kanaliziranje znanja o obstoju vesolja, kar je ekstra zanimivo.

V tem dogodku se mi bo Igor pridružil kot sovoditelj in bo kanaliziral sporočila o božanskem partnerstvu in sveti spolnosti za moške.

Ta delavnica bo posebna v tem smislu, da bom jaz v eni dvorani kanalizirala zavest Boginje Afrodite za ženske, Igor pa bo v drugi dvorani kanaliziral zavest Apolona za moške.

Na tak način bova najmočneje podprla tebe, da izveš informacije, ki so namenjene samo tebi.

Prepričana sem, da boš noro užival na tem dogodku, saj so sporočila duhovnih vodnikov Afrodite in Apolona tako jasna, sočna, smiselna in natančna, da se ti bo odprl cel nov svet razumevanja partnerskih odnosov.

KDO STA AFRODITA IN APOLON?

Za tiste, ki ne veste, kdo sta Afrodita in Apolon:

Afrodita je duhovna vodnica za ženske, saj v polnosti pooseblja žensko energijo in zavest, zato ti lahko pomaga, da kot ženska prideš nazaj v svoj center in utelesiš svojo žensko esenco. Njeni sočni izzivi 100% delujejo in rezultati sodelovanja z njo so naravnost impresivni.

Apolon je zadolžen za moško energijo in zavest, je tisti vodnik, ki moške praktično usmerja, kako prebudijo svojo moškost in postanejo uspešni v svojem življenju in svobodni ter izpolnjeni v odnosu z žensko.

Zame osebno (in vsi, ki ste me že slišali kanalizirati te vodnike) sta to dva najbolj čudovita in zabavna vodnika, s toliko zavesti in sporočil, da bi lahko napisal celo knjižnico knjig. Njuna praktičnost je tisto, kar najbolj izstopa. Saj si takoj lahko z njunimi sporočili pomagaš, da v življenju skreiraš spremembo, ki jo želiš.

Zato sem za ta dogodek izbrala ta dva vodnika (oz. sta onadva izbrala mene haha 🙂 ). In ponosno ti predstavljam, da bova z Igorjem počaščena, da bova kanalizirala to zavest ZATE.

KAKO SE NA DELAVNICO PRIJAVIŠ?

Ta delavnica je ekskluzivna, zato je število mest omejeno. In se bo izvedla samo enkrat, to je zdaj. Zato si zdaj zagotovi svoje mesto z nakupom karte spodaj.

 • Termini:
 • petek, 22. februar 2019
 • petek, 29. marec 2019
 • petek, 7. junij 2019

Delavnica je sestavljena iz 3 srečanj, ki potekajo med 18. in 21. uro.

 • Vodenje:

Delavnico vodita in kanalizirata Tjaša Dorelay in Igor Markuža. Na tej delavnici bosta zate kanalizirala duhovno vodnico Boginjo Afrodito in Apolona.

(Delavnica poteka v dveh prostorih istočasnost. Posebej za moške in posebej za ženske.)

 • Lokacija:

Radison Blu Hotel Plaza, Bratislavska cesta 8, Ljubljana

 • Prijava:

Na delavnico se prijaviš s klikom na spodnji gumb ali da nam pišeš na prijava@angelski-dotik.si. Prijave so mogoče do torka, 19. februarja 2019.

Ob prijavi se prijaviš na vsa 3 srečanja delavnice, saj se bo program na vsakem srečanju stopnjeval in poglabljal.

 • Cena delavnice: 218 €

V primeru plačila v 1 obroku (najkasneje do 19. 02. 2019) prejmeš -15% popusta in je vrednost delavnice 185,30 €.

 • Plačilni pogoji:
 • Plačilo v 2 obrokih: 109 € (najkasneje do 19. februarja 2019) in 109 € (do 15. marca 2019).
 • Plačilo v 1 obroku: 185,30 € (najkasneje do 19. februarja 2019).

Plačilo je mogoče na naš TRR oz. v gotovini ali s kartico v našem Spaju za dušo.

PRIJAVI SE >>

Delavnica že poteka, prijave niso več mogoče!

KDO JE TJAŠA DORELAY?

Glede na to, da si del moje skupnosti, potem me že poznaš in veš, da sem medij, ki sliši sporočila iz duhovnega sveta 🙂

Tukaj sem zate, da ti predam čista in natančna sporočila duhovnih vodnikov, ki ti pomagajo razširiti tvoje zavedanje o življenju in zaživeti v večji jasnosti. Zavest, ki jo kanaliziram zate, ti pokaže jasne smernice, kako deluj, da si ustvariš življenje, za katerega globoko v sebi čutiš, da ti je namenjeno.

Najdeš me na www.angelski-dotik.si  ali Facebooku Angelski dotik by Tjaša Dorelay.